Agenda

Workshop Restorative Yoga & Klankschalen - Lara Glorie en Nicolien Brzesowsky

Kalender
Yoga
Datum
vr 18-03 2022 15:30 - 17:30

Beschrijving

Je komt tot diepe rust in de Restorative Yoga houdingen (verzorgd door Lara) terwijl je tegelijkertijd op en om je lichaam de helende klanken en trillingen van Nicolien's klankschalen voelt. 
Restorative Yoga is voor iedereen die op een yogamat kan liggen, je hebt geen yoga ervaring nodig. Je wordt tijdens de houdingen ondersteund met kussens en dekens om je lichaam zo comfortabel mogelijk te maken. In Restorative Yoga blijven we zo'n 20 minuten in een houding, je hebt dus alle tijd om van de klankschalen te genieten. 

Ontvangst is vanaf 15:30 uur, de workshop start om 15:45 uur en duurt tot 17:15 uur. We drinken daarna nog een kopje thee, om 17:30 sluiten we af. 
Draag comfortabele, niet-knellende kleding. Alle yoga-materialen zijn aanwezig. 

Over Nicolien en Lara
Klankschaalmassage
Yoga

COVID-19 maatregelen
Er zijn maximaal 6 deelnemers. De matten liggen op 1,5 meter afstand. De ruimte wordt geventileerd en er is een luchtreiniger met HEPA-filter aanwezig.

Informatie en aanmelden
Een kaartje kost €40. Kom je voor de 2e keer naar deze sessie of ben je leskaarthouder bij YogaLara dan kost een kaartje €37,50. Je krijgt na afloop een klein flesje Lavandin olie cadeau. Wil je meer weten over klankschalen, Restorative Yoga of wil je je aanmelden voor de workshop, stuur dan een berichtje naar info@nieuwzenit.nl

 

logo50dpi.png

 

Alkmaar

tel.: 06-20939413

 

info@nieuwzenit.nl

www.nieuwzenit.nl