Yoga voor bedrijven

Waarom bedrijfsyoga

Yoga draagt bij aan vermindering van de gevolgen van langdurig zitten en opbouw van stress. Medewerkers voelen zich daardoor energieker! Mentale gesteldheid krijgt met yoga aandacht, maar ook fysieke klachten zoals blessures en oefeningen voor een betere lichaamshouding kunnen aan bod komen. De lessen worden verzorgd door Lara Glorie, ze kan de lessen online of live aanbieden, in het Nederlands en/of in het Engels. 

Mogelijkheden

Bedrijfsyoga kan eenmalig worden aangeboden of regelmatig, en het kan zowel binnen, online of buiten het bedrijf plaatsvinden. Uiteraard is bij regelmatig aanbod het voordeel dat medewerkers rekening kunnen houden met de lessen en na enige tijd het positieve effect kunnen voelen. Bedrijfsyoga is niet alleen een gezond alternatief voor de ‘vrij-mi-bo” maar kan ook heel goed als aanvulling op andere vitaliteitsmaatregelen ingezet worden. Daarnaast is het laagdrempelig voor medewerkers. Het programma voor bedrijfsyoga wordt samen met u afgestemd op de specifieke situatie binnen de organisatie, de werktijden en beschikbaarheid van de werknemers. Bedrijfsyoga kan ook een onderdeel zijn van een coachingstraject, een management dag of team-uitje. 
 ​
 
Stoelyoga: online én live

Een sessie online of live stoelyoga is ideaal voor thuiswerkers of voor mensen met weinig yoga ervaring. Het kan gewoon in de eigen kleding beoefend worden!  Stoelyoga is ook een veilige manier om te bewegen voor medewerkers met blessures of met chronische aandoeningen. Lessen kunnen in uw bedrijf, in de studio of online worden gegeven. Het is een zeer laagdrempelige maar effectieve vorm van yoga. ​Sessies kunnen al vanaf een half uur, dus heel leuk om op wekelijkse basis als 'zen-moment' aan te bieden binnen uw vitaliteitspogramma. 


​​Geïnteresseerd in bedrijfsyoga?
Waar heeft uw bedrijf behoefte aan? We bespreken dit uitgebreid en maken het lesaanbod volledig op maat. Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking kunt u het contactformulier op de website invullen of bellen met Lara op 06-20939413.

 

logo50dpi.png

 

Alkmaar

tel.: 06-20939413

 

info@nieuwzenit.nl

www.nieuwzenit.nl