Yoga

I.v.m. COVID-19 heeft de studio zich tijdelijk verplaatst naar het wereldwijde web, lessen worden gegeven via Skype. Yin Yoga is een laagdrempelige vorm van yoga: iedereen kan meedoen, en daarna slaap je heerlijk! De lessen zijn op maandag-, woensdag- en soms ook vrijdagavond tussen 20.00-21.15 uur. Vragen of meedoen? Stuur een e-mail naar info@nieuwzenit.nl. Een online yoga 10-lessenkaart kost € 100,- (normaal € 127,50). De kaart blijft geldig voor 'echte' lessen als de studio weer open gaat. Wil je gewoon een keer proberen dan kost een proefles € 5,-.

****

Leuk dat je belangstelling hebt om yoga te gaan doen! Mijn motivatie is om met yoga, meditatie en voetreflextherapie een stukje ontspanning, plezier en kwaliteit van leven te brengen.

Door mijn eigen yoga beoefening merkte ik al gauw dat yoga zoveel meer is dan bewegen alleen. In 2015 heb ik mijn Yin Yoga opleiding afgerond, gevolgd door de opleiding Vinyasa yoga in 2016. Uitgangspunt: ieder mens heeft zijn eigen unieke anatomie, en je leert voelen hoe je een houding voor jouw lichaam kunt laten werken.

Na deze opleidingen heb ik de 2-jarige opleiding tot voetreflextherapeut gevolgd. Hierdoor heb ik mijn kennis verdiept over chi, meridianen, anatomie en de samenwerking tussen lichaam, geest en ziel.

Alle yogalessen en de voetreflexpraktijk zijn in het gezellige centrum Nieuw Zenit in de Spoorstraat in Alkmaar.

Graag tot ziens!

 

tel.: 06-20939413

info@yogalara.nl

www.yogalara.nl

Lara.jpg

 

logo50dpi.png

 

Spoorstraat 62

1815 BL Alkmaar

tel.: 06-20939413

 

info@nieuwzenit.nl

www.nieuwzenit.nl

stadsverlichting.jpg

Contact Formulier

Persoonlijke gegevens

Ongeldige invoer
Vul u naam in
Vul u achternaam in
Ongeldige invoer
Ongeldig e-mail adres
Ongeldige invoer