Adem Vitaal

Ademen, dat doe je toch gewoon? Gelukkig wel. Over ademen hoeven we niet na te denken. Ons lijf zorgt er voor. Maar hebben we dan nooit last van bijvoorbeeld stress? Schrik je wel eens? Ben je wel eens zenuwachtig? Ongetwijfeld gebeurt er dan ook iets met je adem, houd je die een beetje in, word je kortademig of een beetje benauwd.
Dan weten we vaak niet meer hoe het moet. Maar al te gauw noemen we het dan hyperventilatie, terwijl onze adem eigenlijk gewoon reageert op wat er gebeurt.

Op de dinsdagmorgen nemen we de tijd om onze eigen adem te leren kennen en deze te volgen.
We ontdekken dat we onze adem inhouden terwijl dat helemaal niet nodig is. Je adem de ruimte te geven kan een verademing betekenen!

De ademhalingsoefeningen en bewegingsoefeningen geven ontspanning, rust en nieuwe energie. Je zult merken dat de oefeningen doorwerken in je dagelijks leven.
Meenemen: gemakkelijke kleding, extra sokken of sloffen.

Ademtherapie

Benauwdheid, hyperventilatie, kortademigheid en stress: een greep uit de klachten waarvan een groot deel van de Nederlanders dagelijks mee te maken heeft. De klachten lijken redelijk onschuldig, maar kunnen een grote impact hebben op het dagelijks leven.

Ademtherapie is een manier om fysieke, emotionele en mentale klachten op te lossen. Door op de juiste manier te ademen kunt u beter omgaan met stressvolle situaties en zult u meer ontspannen zijn. Borg Diem Groeneveld is de ademtherapeut. 

Stemtherapie

Langdurige keelpijn, heesheid, spanning in de keel of een zwakke stem: het zijn een aantal redenen om te kiezen voor stemtherapie. Maar wat is stemtherapie eigenlijk en hoe helpt het je in je dagelijks leven? Stemtherapie is een holistische methode om klachten te behandelen die met je stem te maken hebben. Stemtherapie kan een manier zijn om chronische klachten zoals keelpijn en heesheid te verminderen of er beter mee om te leren gaan. Door niet alleen te focussen op de stem, maar te zorgen voor een holistische aanpak zorgen we er samen voor dat chronische klachten verminderd worden zoals keelpijn en heesheid.

Neem contact op met Borg

 

logo50dpi.png

 

Spoorstraat 62

1815 BL Alkmaar

tel.: 06-20939413

 

info@nieuwzenit.nl

www.nieuwzenit.nl

stadsverlichting.jpg

Contact Formulier

Persoonlijke gegevens

Ongeldige invoer
Vul u naam in
Vul u achternaam in
Ongeldige invoer
Ongeldig e-mail adres
Ongeldige invoer